Desert la pahar cu fructe de pădure

Rețetă delicioasă pentru un Post cu Gust

Compoziție și decor

Pentru 1 pahar avem nevoie de:

  1. Blat 10g x2
  2. Inserție de zmeură 10g x2 
  3. Crema ganache 15g x2 

În paharul de plastic, aşezăm blatul (10g), poşăm inserţia de zmeură (10g), apoi crema (15g). Repetăm acelaşi lucru de 2 ori. La final decorăm cu pomuşoare proaspete. 

Modul de preparare

Aluat
Toate ingredientele se amestecă în cuva mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mica, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-o formă metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la temperatura de 180°C, timp de 45-50 min.

Crema ganache
Frişca Ambiante se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste Carat Coverlux White PB, se omogenizează, se acoperă cu peliculă alimentară în contact şi se lasă la stabilizare, la rece pentru 10-12h. Se mixează cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.

Inserția de zmeură
Încălzim Starfruit Zmeură. Într-un vas uscat, unim zahărul şi pectina. Adăugăm ingredientele uscate sub formă de ,,ploiţă”, fierbem 1 min. Transferăm inserţia într-un poş și lăsăm să se răcească.

Desert la pahar cu fructe de pădure

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Încearcă rețeta noastră delicioasă de desert răcoritor cu ciocolată și zmeură potrivită și pentru consumatorii vegani sau care țin post.

plant-based

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.