Biscuiți moi cu cacao

Rețetă delicioasă pentru un Post cu Gust

Compoziție și Decor

  1. Biscuiți (30g)
  2. Vivafil Apricot(15g)
  3. Coverflex Dark(10g)

Modul de preparare

Aluatul
Toate ingredientele se amestecă în bolul mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-un poș și se toarnă sub formă de cercuri, a câte 15g. Se coc la temperatura de 160°C, timp de 10-12 min.

Asamblare și decorare
Biscuiţii se stratifică cu Vivafil Apricot. Încălzim Coverflex până la temperatura de 50°C, glazurăm pe jumătate biscuiţii. Îndată ce am glazurat , transferăm la rece pentru 1-2 min, pentru a obţine luciu la suprafaţa glazurii.

Biscuiți cu ciocolată și caise

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Combinație irezistibilă de caise și ciocolată

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.