Prăjitură cu nuci

Rețetă de post cu gust desăvârșit!

Compoziție și Decor:

  1. Blatul 45g
  2. Decorcrem Dark 510 CT 15g
  3. Ganache 30g

Modul de preparare

Aluat

Toate ingredientele se pun în bolul mixerului şi se mixează cu paleta, timp de 1 min, la viteză mică, apoi 4 min la viteză înaltă. Se toarnă aluatul în forma metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la T=175°C, timp de 45-50 min.


Glazura
Decorcrem Dark 510 CT se încălzeşte la temperatura de 50°C, se răceşte până la 45°C, apoi se amestecă cu nucile.

Ganache
Frişca se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste bănuţii de ciocolată, se amestecă bine, se lasă la rece pentru stabilizare pentru 8-10 h. Se mixează în bolul mixerului, până ce crema devine densă.

Prăjitură cu nuci

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Îmbunătăţim Sănătatea şi Starea de Bine a consumatorilor, în timp ce păstrăm gusturile şi texturile excelente.

Prăjitură cu nuci

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.