Se topesc și se încălzesc Belcolade Selection Noir Cacao-Trace, Belcolade Selection Lait Cacao-Trace și Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace împreună la 45°C.
Se amestecă cu PatisFrance Praliné Hazelnut 50% și sare, apoi se temperează la 26-28°C.
Se toarnă praliné-ul într-o formă de 9 mm și se lasă să se cristalizeze.
Înveliș
Se taie umplutura de praliné în formele dorite și se învelește cu ciocolată temperată Belcolade Selection Lait Cacao-Trace.
Se presară imediat cuburi de alune prăjite deasupra și se lasă să se întărească timp de 5 minute.
Se îmbracă a doua oară cu ciocolată temperată Belcolade Selection Lait Cacao-Trace și se lasă să se cristalizeze la 16°C cu un nivel de umiditate relativă sub 60%.
Alternativ, se pot înrola batoanele praliné, dar cu ciocolată neagră Belcolade Selection Noir Intense Cacao-Trace.
Asamblare
Se toarnă praliné-ul într-o formă de 9 mm înălțime și se taie la dimensiunea dorită după cristalizare.
Se îmbracă de două ori cu ciocolată temperată, presărând cuburi de alune prăjite după prima îmbracare.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.