Valentine's Day

Ziua în care îți dai întâlnire cu desertul preferat

Dragostea prinde viață în forme creative și delicioase, așa cum o arată deserturile noastre pregătite pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce poveste dulce și îndrăzneață creați pentru a vă cuceri clienții?

Într-o lume plină de arome, fisticul este răspunsul la întrebarea: ce gust are fericirea?

Descoperă rețetele noastre cu fistic:

Tartă cu fistic

Tartă cu fistic

Fii protagonistul unei povești romantice cu tartă noastră delicioasă cu fistic. Fiecare tartă îmbină cu grație aluatul crocant, frangipane bogat în fistic și zmeură, cu o extra inserție de fistic și o cremă fină de ciocolată, creând un deliciu cu adevărat memorabil pentru cei care își sărbătoresc dragostea.

Ruladă cu bezea

Ruladă cu bezea

Cu acest desert simți cum dragostea plutește în aer, cuprinsă într-un norișor de bezea pufos și delicat: umplutură de fistic și inserție de zmeură. O experiență cu adevărat delicioasă pentru care dorința de a te întâlni devine inevitabilă.

Heart Macarons

Heart Macarons

Dă tonul de Ziua Îndrăgostiților cu aceste cutii delicate de inimioare prețioase, simbolul perfect al dragostei și rafinamentului. Fiecare macaron, cu aroma subtilă dată de crema de fistic și învăluit într-o inserție dulce de zmeură, este o declarație de iubire cu gust dulce și sofisticat.