Se amestecă toate ingredientele, cu excepția Smoobees, la viteză medie timp de 4 min cu ajutorul unei palete. Se adaugă Smoobees și se amestecă timp de 1 minut la viteză mică.
Coacere
Se toarnă aluatul în forme canelé mici (15 gr) sau mari (50 gr) din silicon și se coc la 180°C între 25- 30 de minute, în funcție de mărime. Se lasă să se răcească.
Decor
Finisare
Se scufundă partea de jos a prăjiturii în ciocolata temperată Belcolade Lait Selection CT.
Canelé with a twist
Autor: Puratos Moldova
Transformă o rețetă clasică într-un desert surprinzător de elegant și creativ folosind biluțe de cafea distribuite uniform în tot aluatul. Clienții tăi vor experimenta senzația unei umpluturi cu fiecare mușcătură!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.